fbpx

gratis verzenden NL / BE     achteraf betalen    30 dagen bedenktijd     2 jaar garantieWebshopkeurmerk

Pratesi

Pratesi is ontstaan vanuit een opkomende film industrie in de jaren 40/50 in Italië­, door de toen nog jonge Egidio Pratesi. Een vluchteling die door de 2e wereldoorlog in Rome terecht kwam.  In eerste instantie als designer van kostuums, waar zijn vakmanschap al snel werd opgemerkt.

Het succes van de jonge Egido Pratesiging niet geheel onopgemerkt waardoor hij ging experimenteren met het ontwerpen van leren tassen. Al snel kon hij een atelier openen 
doordat zijn designs  steeds bekender werden. Tot aan 1960 runde hij een succesvol familie atelier in de toenmalige luxueuze regio Viale Parioli. 
Door de opkomende economie groeide Pratesi uit zijn jasje waardoor het familiebedrijf verhuisde en een ware fabriek opzette in Doninni, waar het momenteel nog is gevestigd.

Pratesi staat bekend om zijn unieke designs. De leren tassen zijn van zeer hoge kwaliteit doordat er gebruik gemaakt wordt van de beste materialen met de nodige passie voor uniek design. Handgemaakt dat zie je en dat voel je, overtuig jezelf van deze authentieke Italiaanse kwaliteit. © Draagstijl.nl 2019 - alle rechten voorbehouden